Arendsoog helpt u bij de realisatie van uw videoprojecten. De mogelijkheden zijn onbeperkt: van een klassieke bedrijfsfilm over een recruteringsfilm tot een product- of imagovideo. Maak hieronder kennis met enkele van onze meest populaire videotoepassingen. 

Videoproductie

Video op maat

Videoverhalen komen in veel vormen en maten. Samen met u bekijken we welk format het meest geschikt is voor uw communicatie. De mogelijkheden zijn legio: klassieke bedrijfsfilms, klantengetuigenissen, instructievideo's, maar ook imagoversterkende- en recruteringsvideo's behoren, net als eventvideo's en social mediacontent tot ons assortiment. Voor het in beeld brengen van events of sportwedstrijden kunt u rekenen op ons multicamerateam. 

Hoe gaan we concreet te werk? Na een grondige briefing stellen we u het gepaste format voor. Ons productieteam plant alles nauwgezet in. Na de opnames door onze camerateams beginnen we aan de montage. Ook grafische verrijking en animatie behoren hierbij tot de opties.  We bezorgen u een eerste versie en gaan over tot de correctieronde. Tenslotte leveren we uit in het voor u meest geschikte formaat. Steeds met respect voor de vooropgestelde deadline. 

Videoproductie